Благодаря на пловдивчани, че гласуваха днес. Благодаря и на тези, които

...
Благодаря на пловдивчани, че гласуваха днес. Благодаря и на тези, които
Коментари Харесай

Костадин Димитров за битката в Пловдив: Тракия след няколко дни ще е най-добрият квартал за живеене

Благодаря на пловдивчани, че гласоподаваха през днешния ден. Благодаря и на тези, които гласоподаваха за мен, за моята листа. Искам да благодаря и на тези, които не са дали своят вот и да ги мотивираме идната седмица да упражнят правото си на глас, тъй като е значим за развиването на града ни. Това каза кандидатът за кмет от ГЕРБ-СДС за Пловдив - Костадин Димитров пред  Bulgaria ON AIR.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 561
" Нека да забележим нашето редом броене и тогава ще можем да разясняваме към този момент финалните резултати. Ние направихме една доста позитивна акция. Успяхме в границите на месец да кажем доста послания, да имаме избрана и точна стратегия, да имаме решения на някои от проблемите ", добави Димитров.

По думите му в последните 12 години от партията му са посочили, че могат да бъдат и сполучливи. " Тракия " след няколко дни ще е най-хубавият квартал за живеене в класациите. Само след няколко дни ще имаме и нова детска градина, която ще реши казуса с неналичието тук-там в детски градини. И ще имаме още доста позитивна неща, с изключение на парковете, които са страхотни ", акцентира още Костадин Димитров, като се надява другата седмица изборната интензивност да е по-висока.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР